Visokokakovostni nadstreški za avtomobile

 

Bi radi zaščitili vaš jekleni konjiček pred vremenskimi nevšečnostmi, pa nimate garaže? Pravo rešitev ponujajo nadstreški za avtomobile, ki nudijo najboljšo zaščito vašega vozila pred dežjem, točo in snegom. Nadstreški za avtomobile podjetja G.Ogrinc d.o.o. izdelanih iz visoko kakovostnih in konstrukcijsko stabilnih materialov. Jeklena konstrukcija nadstrešnic v standardni izvedbi je lično izdelana in moderno zasnovana. Program zajema 5 tipskih nadstreškov, ki se po velikosti modularno prilagodijo naročniku. Vsi tipski nadstreški za avtomobile so podprti z uradnimi statičnimi izračuni, vzorčne modele pa si lahko ogledate na lokaciji podjetja G.Ogrinc d.o.o.

 

Izdelava nadstreškov po meri naročnika

 

nadstreški za avtomobileIzdelava nadstreškov poteka v skladu z vašimi željami, seveda pa se vedno ravnamo po priporočilih stroke. Izdelamo vam kovinski nadstrešek, katerega dimenzije bodo popolnoma ustrezale vašim zahtevam. Izbrali si boste lahko tudi obliko avtomobilskega nadstreška. Nadstreški za avtomobile so na voljo v naslednjih zasnovah: CLASSIC, SIMPLE, ELEGANCE, CROSS, DYNAMIC, DYNAMIC LIGHT in UNIQUE. Med njimi boste zagotovo našli nadstrešek, ki vam bo najbolje ustrezal.

Jeklena konstrukcija je kompletno vroče pocinkana po standardu EN ISO 1461, po želji pa tudi dodatno barvana po RAL-u v različnih barvnih odtenkih. Vsi kovinski deli so varjeni po standardu ISO 3834. V standardni izvedbi se za zaščitno streho uporablja UV odporne prekatne polikarbonatne plošče, katere so dobra zaščita pred nepredvidljivim vremenom. Prepuščajo svetlobo, izbirate pa lahko med 3 različnimi barvami. Izdelava nadstreškov lahko vključuje tudi pločevinasto trapezno kritino. Vsi vijaki za sestavo so iz nerjavečih materialov.

Po zaslugi kakovostne zasnove in izdelave naši nadstreški za avtomobile ne potrebujejo vzdrževanja. Ker jih postavimo izredno hitro, kovinski nadstreški za avtomobile pripomorejo tudi k prihranku časa in denarja. Kovinski nadstrešek za avto načrt si lahko ogledate v naši ponudbi predstavlja zelo pametno in dolgoročno naložbo, poleg tega pa avtomobilske nadstreške odlikuje tudi ugodna cena.

 

Preprosta izdelava nadstreškov le ena od prednosti  

 

Lahke jeklene konstrukcije omogočajo sodobno in fleksibilno gradnjo, prenove, dograditve in razširitve obstoječih objektov. Zato izdelava nadstreškov in ostalih lahkih jeklenih konstrukcij ves čas narašča. Ker so jeklene konstrukcije precej lažje od betonskih, je priprava temeljev enostavnejša in hitrejša. Za jeklene konstrukcije je značilno tudi, da so trdne, in da se enostavno kombinirajo z drugimi materiali. Lahke jeklene konstrukcije so varne, gradnja z njimi je protipotresna, zelo hitra in enostavna, prav tako enostavna je tudi montaža.

                                                                                                                 

Nadstreški za avtomobile G.Ogrinc - vrhunska kakovost, ugodna cena in 10-letna garancija. 

izdelava nadstreškov