Nadstreški za avto nudijo najboljšo zaščito pred vremenskimi pojavi

 

Vremenski pojavi so iz leta v leto vse bolj nepredvidljivi. Z nadstreški za avto lahko na enostaven, predvsem pa na eleganten način poskrbite za varnost vaših jeklenih konjičkov in drugih premičnin večje vrednosti, ki bi bile ob zimskih viharjih ali neurjih s točo najbolj poškodovane. Z nadstreški lahko zavarujemo tudi vhod v stanovanjski ali poslovni objekt, perilo, ki se bo sušilo na balkonu, ali pa vrtno garnituro, ki se nahaja na naši terasi. Obenem nadstreški za avto ali teraso oz. balkon poskrbijo tudi za estetsko nadgradnjo vaše nepremičnine. Če je prostora dovolj, je avtomobilski nadstrešek vsekakor pametno imeti, saj gre za premišljeno in dolgoročno naložbo.

 

Nadstrešek za avto – pri izbiri najbolj pomembna kakovost

 

avtomobilski nadstrešekKo izbiramo nadstrešek za avto, je v prvi vrsti pomembna njegova kakovost, prav pa je tudi, da je usklajen s celotno podobo vaše hiše. Izbiramo lahko med različnimi stili, prav tako so lahko nadstreški za avto izdelani iz različnih materialov. Najbolj priljubljen je nadstrešek za avto iz nerjavečega jekla, na voljo pa so tudi leseni, stekleni in aluminijasti nadstreški za avto.

Kovinski nadstreški za avto imajo dolgo življenjsko dobo, so odporni proti mehanskih udarcem in nudijo UV-zaščito. Dokazano je, da avtomobilski nadstreški iz kovine zdržijo tudi močno in vse pogostejšo točo. Kovinski nadstrešek za avto je lahko barvan, vroče pocinkan ali oboje hkrati. Vaše vozilo bo tako varno pred rjavenjem, bledenjem barve in praskami. Trdna jeklena konstrukcija zagotavlja varnost, moderna oblika pa vašemu dvorišču doda noto elegance.

Za različne vrste nadstreškov je najbolj primerna in enostavna za uporabo polikarbonatna kritina s kovinskim ogrodjem. Zanjo je značilna trdnost, majhna teža in velika odpornost na udarce. Polikarbonatna kritina je izjemen toplotni izolator in ima izvrstno svetlobno propustnost. Plošče se hladno krivijo, kar uporabniku omogoča najrazličnejše atraktivne izvedbe.

 

Izdelava nadstreška zelo enostavnanadstrešek za avto

 

Načrti za nadstreške so ključni za učinkovito gradnjo, saj dobro prikažejo osnovne oblike nadstreškov in predvidene elemente, kot so nosilna konstrukcija, kritina za nadstrešek (za avto) in profili. Da bi izdelava nadstreška potekla čim bolj brez zapletov, so tako konstrukcije kot načrti prilagojeni kupcu oz. so izdelani po načrtih vašega arhitekta ali pa našega strokovnjaka. Prav tako montaža nadstreška ne zahteva večjih gradbenih del. Pred postavitvijo je potrebno le pripraviti betonske temelje.

 

Nadstreški za avto G.Ogrinc - vrhunska kakovost po ugodni ceni