Avtomobilski nadstreški – dobrodošla zaščita za vaše vozilonadstreški

Avtomobilski nadstreški so funkcionalni, saj zaščitijo vozilo pred vremenskimi vplivi, obenem pa po zaslugi veliko različnih možnosti izdelave predstavljajo estetski dodatek hiši in vrtu. Poleg avtomobilskih so na voljo tudi nadstreški za terase in balkone ter vhodna vrata, ki bodo zaščitili vašo vrtno garnituro na terasi, perilo na balkonu, kovinska konstrukcija za nadstrešek nad vhodnimi vrati pa bo nudila zaščito vaših vrat in praga.

 

V kolikor imate prostor, je nadstrešek za avto vsekakor pametno imeti. Vremenski pojavi so iz leta v leto vse bolj nepredvidljivi. Z nadstreškom lahko elegantno poskrbite za varnost vaših jeklenih konjičkov in drugih premičnin večje vrednosti. Vaše vozilo boste zavarovali pred rjavenjem, bledenjem barve, praskami in ostalimi nevšečnostmi, ki jih lahko povzročijo močno sonce, dež, sneg in toča.

Avtomobilski nadstreški različnih zasnov in oblikavtomobilski nadstreški

Najbolj pogosti so kovinski avtomobilski nadstreški, katerih izdelava poteka v skladu z vašimi željami ter seveda po priporočilih stroke. Izdelamo vam kovinski nadstrešek, katerega dimenzije bodo popolnoma ustrezale vašim zahtevam. Izbrali si boste lahko tudi obliko avtomobilskega nadstreška. 

 

Oblikovno in materialno so avtomobilski nadstreški zelo raznovrstni. Odločite se lahko za naslednje zasnove: CLASSIC, SIMPLE, ELEGANCE, CROSS, DYNAMIC, DYNAMIC LIGHT in UNIQUE. Prepričani smo, da boste med njimi zagotovo našli pravi avtomobilski nadstrešek za vas.


Jeklena konstrukcija je kompletno vroče pocinkana po standardu EN ISO 1461, po želji pa tudi dodatno barvana po RAL-u v različnih barvnih odtenkih. Vsi kovinski deli so varjeni po standardu ISO 3834. V standardni izvedbi se za zaščitno streho uporablja UV odporne prekatne polikarbonatne plošče, katere so dobra zaščita pred nepredvidljivim vremenom. Prepuščajo svetlobo, izbirate pa lahko med 3 različnimi barvami. Izdelava nadstreškov lahko vključuje tudi pločevinasto trapezno kritino. Vsi vijaki za sestavo so iz nerjavečih materialov.

Izdelava in montaža jeklenih in kovinskih konstrukcij

Konstrukcije Ogrinc je specializirano podjetje za proizvodnjo in montažo kovinskih konstrukcij. V primerjavi s podobnimi podjetji iz našega področja, ima podjetje Konstrukcije Ogrinc dve bistveni prednosti. In sicer sta to konstantna zaloga materiala (cca 1000 ton različnih jeklenih profilov in pločevin) in nudenje kompletnega inženiringa pri izdelavi jeklenih konstrukcij.

 

Tako jeklene kot kovinske konstrukcije je moč uporabiti za izdelavo montažnih objektov, nadstreškov (avtomobilski nadstreški) in gospodarskih objektov. Montažna gradnja kovinske konstrukcije proizvodne in skladiščne hale je v primerjavi s klasično hitrejša, tako zgrajene objekte pa je tudi lažje prilagajati novim potrebam. Kovinske in jeklene konstrukcije so precej lažje od betonskih, zato je priprava temeljev enostavnejša in hitrejša.